Tekenwerk:

Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk in elke fase van het bouwproces. Ontwerptekeningen, vergunningstekeningen, splitsingstekening, bestektekeningen, werktekeningen, bouwkundige details, 3d tekeningen en alles wat verder nodig is voor een succesvol bouwproces.

Elke fase verdient de juiste aandacht en behandeling. Aan de basis van de succesvolle uitvoering van een project ligt zorgvuldig bouwkundig tekenwerk. Met een grondige kennis van het bouwbesluit gaan we effectief te werk. Aanvullend kunnen we u bijstaan met advies, berekeningen, bouwbegeleiding en overtuigende presentaties. Onze tekeningen worden vervaardigd in de laatste versie van AutoCad en wij maken gebruik van hoogwaardige meetapparatuur.

Bestaande bouw is in veel gevallen een complexere materie dan nieuwbouw. Voor een gedegen ontwerp in vorm en technische uitvoering werken wij altijd aan accuraat bouwkundig tekenwerk van de bestaande situatie. Bestaande tekeningen helpen ons bij de totstandkoming, echter is het correct digitaliseren van de bestaande omgeving van groot belang. Dit voorkomt kostenverhoging en doorlooptijd van het project.

Contactgegevens:

Bouwkundig advies- en tekenbureau ARduo V.O.F.

H.J.E. Wenckebachweg 53-L
1096 AK Amsterdam
Tel: 020 506 28 05
Email: info@arduo.nl

ARduo Tekenwerk