Over ons:

Bouwkundig Advies en Tekenbureau ARduo is een onafhankelijk werkend bouwkundig adviesbureau, die eveneens uw tekenwerk kan verzorgen. Of het nu gaat om een omgevingsvergunning of om splitsen, kunnen wij voor u een complete aanvraag verzorgen.

Vanaf 1 april 2012 is het nieuwe bouwbesluit van kracht. Door middel van cursussen en opleidingen, blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van de huidige regelgeving en ontwikkelingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van een calculatie, inspectierapport, aankoopkeuring, NHG rapport, bouwkundig advies en overig tekenwerk. Tevens zijn onze bouwkundige rapporten en/of keuringen uitermate geschikt voor bouwkundige geschillen.

Tevens zijn wij reeds gestart met het aanbieden van interieur styling. Hierdoor kunnen wij een totaalconcept aanbieden, van uw verbouwplannen tot aan de inrichting van uw droomhuis.

Wij verzorgen onze werkzaamheden voor zowel de zakelijke markt als voor de particuliere sector. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en zijn voornamelijk in de randstad werkzaam.

Door onze kennis en ervaring op het gebied van regelgeving en bouwkundig inzicht kunnen wij u tijdens uw vergunningsaanvraag optimaal van dienst zijn. Bovendien bestaat de mogelijkheid dat wij u begeleiden en adviseren tijdens het gehele proces.

Dit alles garandeert een duidelijke, betrouwbare en flexibele samenwerking. Wij werken op basis van een vast uurtarief of op basis van een prijsopgave, afhankelijk van de grootte en overzichtelijkheid van het project.

Contactgegevens:

Bouwkundig advies- en tekenbureau ARduo V.O.F.

H.J.E. Wenckebachweg 53-L
1096 AK Amsterdam
Tel: 020 506 28 05
Email: info@arduo.nl